3D Fill Facebook 3D Fill Google +
Нов Продукт - DimaFix Pen

Нов Продукт - DimaFix Pen

Всеки един притежател на 3D принтер, неизменно се е сбъсквал с проблеми при принтирането на големи/дълги детайли или предмети със странна форма. Деформирането и неприлепването на първия слой е най-често разпространеният. Това означава, че в последствие е необходимо да изгубим част от времето си, за да заравним желания детайл или просто да го приемем такъв какъвто е.

3D принтирането се е доказало, като надеждна технология, но това не означава че няма да се натъкнем на този проблем. Принтиращите се детайли имат тенденцията да се огъват в следствие на термичната деформация. Когато филаментът е топъл, той се разширява, а когато изстива - се свива.

Именно затова ви представяме DimaFix Pen, продукт разработен на основата на фиксиращия спрей DimaFix.

DimaFix Pen притежава същите прилепващи свойства, като DimaFix фиксиращ спрей и позволява здравото закрепване на първия слой на принтиращия се обект към работната маса, когато темепературата ѝ е над 60ºC. Под 60ºC продуктът е неактивен, така че детайлът може лесно да бъде премахнат. DimaFix Pen предлага силна фиксация между стъклени и пластмасови повърхности. Изделието е напълно водоразградимо, което улеснява почистването му, след употреба.

Повече информация за продукта можете да намерите тук.

Нов Продукт - DimaFix Pen

Споделете новината: