3D Fill Facebook 3D Fill Google +
Frichic Factory е официален партньор на 3D Fill

Frichic Factory е официален партньор на 3D Fill

Frichic Factory - проект роден от любовта към продуктовия дизайн и страстта към иновативните технологии и вълнуващия свят на 3D принтирането. Персонализиране и реализиране на идеи за формички за сладки и курабийки, за да превърнете това сладко хоби в изкуство!

Какво по-захаросано изкушение от това, за да обявим официалното парньорство между 3D Fill и Frichic Factory. Това е предизвикателство и за двете страни за развитие на пазарната си мрежа и достигане на до нови клиентски профили.

Ако имате кетъринг бизнес и искате да предложите уникално преживяване на нов клиент. Ако имате пекарна или сладкарница, находчиви сте, знаете от какво има нужда клиента и искате да го накрате да се чувства специален, тогава 3D Fill и Frichic Factory определено ще успеят да го спечелят на ваша страна.

Продуктите, които предлага Frichic Factory може да откриете тук, както някои от тях също и в нашата галерия. Не се притеснявайте ако не можете да откриете вашият артикул, защото това означава че вие разполагате с уникална идея. Единственото, което трябва да направите в подобен случай е да я споделите с нас и ние ще я реализираме и заразим с любов.

Frichic Factory е официален партньор на 3D Fill

Споделете новината: